Meer resultaten voor yoga breda

yoga breda
Yogaschool Breda Sportsclub in Breda.
YogaSchool Breda, kom in balans. Om meer innerlijke rust te creëren, om soepeler door het leven te gaan, om te revalideren van blessures en operaties, om ziektes te bestrijden en om blessures te verhelpen en voorkomen bieden we diverse Yogavormen aan. Deze vormen van Yoga en Pilates kunnen perfect in combinatie met onze andere lessen gevolgd worden.
Consult
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
cursus r
Namasté: 5 x yoga in Breda indebuurt Breda.
De lessen van Yogastudio Breda worden gegeven volgens de Iyengar methode: Belangrijk en kenmerkend voor Iyengar yoga is het ontwikkelen van kracht, uithoudingsvermogen en een correcte lichaamshouding. Dit gaat samen met het verkrijgen van meer lenigheid en een diepere ontspanning.
fulfilment
Yoga lessen en oefeningen Club Pellikaan Club Pellikaan. Club Pellikaan logo. Club Pellikaan logo.
In sommige clubs bieden we ook holistische yoga aan, met veel ruimte voor ontspanning en spiritualiteit. Of poweryoga, wat meer een fysieke les is. Bij yin yoga blijf je lang in dezelfde houding, wat weer goed is voor je bindweefsel. In Apeldoorn, Almere, Amersfoort, Goirle, Maastricht, Tilburg en Breda bieden we ook Hot Yoga aan.
outplacement
Yoga Breda Gezond Anno Nu.
De yoga is buiten, dus het is verstandig om een vest mee te nemen, om warm te blijven tijdens het ontspannen. Wil je meer informatie over hoe je zelf een gezonde levensstijl kunt ontwikkelen en heb je interesse in onze yoga in Breda?
Yoga Breda.
Integrale Yoga in Breda. Het woord yoga komt uit het Sanskriet en betekent vereniging. Het beoefenen van yoga brengt je weer in contact met je ware Zelf. Integrale yoga is een volledige vorm van yoga. Deze vorm van yoga omvat veel elementen uit de traditionele yogavormen.
Yogastudio Breda.
Nu, jaren later, doet ze het zelfde met haar drie dochters. Omdat ze graag meer kinderen kennis wil laten maken met yoga heeft Noemi een opleiding kinderyoga gevolgd en is ze met Chai yoga gestart. Chai is een Hebreeuws woord voor leven en yoga staat voor verbinding. Noemi is gecertificeerd kinderyoga docent. Nana kreeg haar eerste lessen yoga in 2010 bij Yogastudio Breda.
Studio Yoga Breda Yogastudio, Yogaschool, Hatha, Power, Hip Hop, Ashtanga Vinyasa, Yin Yang en Easy Flow Yoga.
Bekijk hier alvast de trailer! Studio Yoga Breda? Ruim 13 lessen per week: Easy Flow Yoga, Hatha Yoga, Flow Yoga, Yin Yoga, Restorative. Workshops zoals: Mindfulness, Yoga Nidra, Filmavond, Armbalansen Inversies, Full Moon meditatie. Fijne lounge met goede koffie, eerlijke smoothies en juices.
kinderyoga en weerbaarheidstraining SanoeQ Go-Kids Breda.
Gaffelstraat 65, Breda. sanoeq ouder en kind yoga breda. De lessen worden op meerdere locaties in Breda aangeboden. Gaffelstraat 65 Postcode/Plaats. 4835 AM, Breda Telefoon. 06 15 39 73 37 Website.: Naar website Facebook. Yoga en weerbaarheidstrainingen SanoeQ. SanoeQ geeft kinderyoga en training in weerbaarheid voor kinderen.
Locaties Lestijden in Breda Zwangerschapsyoga Breda, Babymassage en Zwangerschapsmassage.
Verloskundigenpraktijk de Ooievaar, Zandoogjes 5, Breda vlakbij centrum Breda gratis parkeren voor de deur. 1030-1130: Zwanger Feelgood Yoga nieuwe groep start vanaf 3 februari as, nog enkele plaatsen vrij! Yoga Ginneken, Rozenlaan 104, Breda. Yoga Ginneken is een moderne yogastudio in hartje Ginneken van Breda.
Yogapraktijk Sterrebos te Breda. Yogalessen en meditatielessen.
Wie ik ben. Welkom bij Yogapraktijk Sterrebos te Breda. Je kunt bij mij yoga en meditatielessen volgen. Je leert aandachtig in het leven te staan en vrij te bewegen. Het beoefenen van yoga is aandacht voor jezelf hebben. Aandacht voor je lichaam en voor je geest.
juulsyoga pilates poweryoga yinyoga kinderyoga breda.
Na jaren bodybalance, yoga en pilatesles te hebben gegeven op verschillende lokaties in Breda, vond ik de tijd rijp voor een eigen yogastudio. Het woord Yoga betekent verbinden. Het verbinden van lichaam en geest, maar ook het verbinden met de wereld om je heen.

Contacteer ons