Op zoek naar yoga breda haagse beemden?

yoga breda haagse beemden
10 sep. 2018 Yoga proefles in de Haagse Beemden Nextdoor. 10 sep. 2018 Yoga proefles in de Haagse Beemden Nextdoor.
fitness breda
Home Iyengar Yoga Centrum Oosterhout en Breda.
Check alle workshops! Welkom op onze website van het Iyengar Yoga Centrum Oosterhout en Breda IYCOB en Iyengar Yoga Leraren Opleiding Brabant IYLOB. Al meer dan 25 jaar geven we Iyengar yoga. Het zijn yogalessen volgens het systeem van B.K.S.
spinning breda
Home Xingfu Breda, Acupunctuur Yoga. Home Xingfu Breda, Acupunctuur Yoga.
Mijn praktijk is in Breda. Je kunt een afspraak maken via de mail: lian@xingfubreda.nl of bel me even op 06-10494041. Tot ziens op de praktijk. Toen yoga is ontstaan waren er nog geen artsen. 600 jaar voor Christus heeft een beroemde yogi een boek geschreven, met allemaal oefeningen die heel goed werkten tegen allerlei kwalen.
breda sportschool
Zon Maan Yoga.
Welkom bij Zon Maan Yoga in Breda! Zon Maan Yoga verzorgt Hatha Yoga lessen voor volwassenen en is gevestigd in Breda. HA is het Sanskriet woord voor ZON, THA betekent MAAN en YOGA betekent verbinden. Samen verwijst het naar het evenwicht tussen twee schijnbaar tegengestelden.
hot yoga amsterdam zuid
Yoga en Pilates Breda.
Alle lessen worden gegeven in het prachtige pand van Zero-Point, instituut voor innerlijk bewustzijn en stilte. Het pand staat aan de Ceresstraat op nummer 29 en is vlak bij het centrum van Breda. Het doel van Yoga en Pilates Breda is om gevarieerde en professionele Yoga en Pilateslessen te geven.
Lesrooster Sport EFFECT.
PILATES YIN YOGA. 19.00 20.00 uur. t Kraaienest Haagse Beemden te Breda. 20.00 21.00 uur. t Kraaienest Haagse Beemden te Breda. 10.30 11.30 uur. t Kraaienest Haagse Beemden te Breda. 19.00 20.00 uur. De Griffioen te Prinsenbeek. 20.00 21.00 uur.
Studio Yoga Breda Yogastudio, Yogaschool, Hatha, Power, Hip Hop, Ashtanga Vinyasa, Yin Yang en Easy Flow Yoga.
Bekijk hier alvast de trailer! Studio Yoga Breda? Ruim 13 lessen per week: Easy Flow Yoga, Hatha Yoga, Flow Yoga, Yin Yoga, Restorative. Workshops zoals: Mindfulness, Yoga Nidra, Filmavond, Armbalansen Inversies, Full Moon meditatie. Fijne lounge met goede koffie, eerlijke smoothies en juices.
Zon Maan Yoga Yogastudio Breda 5 foto's' Facebook.
Graag nodig ik je uit om een les mee te doen. Wil je verzekerd zijn van een plaatsje? Geef je dan op! Dat kan via Facebook of via het contactformulier van mijn website: www.zonmaanyoga.vpweb.nl. Zon Maan Yoga. yoga, hathayoga, haagse beemden, breda, aardrijk, wildert, volwassenen, kinderyoga, chantal, mertens, chantalmertens.
Gymnastiek en yoga voor kinderen Kidsproof Breda.
Hier in Oosterhout bieden ze lessen aan op het gebied van dans, fitness en zelfverdediging. Vanaf 25, jaar kun je op zaterdagochtend al kinderyoga volgen bij Cocon in Breda! Turnen, Yoga, Gym, Dans! Sportvereniging DIO in Etten-Leur biedt verschillende cursussen aan.
Yoga Globe.
Leslocatie Yoga Globe. De yogastudio is gelegen aan de Weidehek 8 in de Haagse Beemden, Breda. De ingang is aan de achterzijde van het bedrijfsverzamelgebouw ingang via hek links langs gebouw. Locatie op kaart zie hier Kijk voor de routebeschrijving bij contact.
Silverlinde.
yoga voor mens en hond. de hond in de rui. een stinkende hond. een silverlinde consult is nuttig en aangenaam. silverlinde natuurlijke producten. kennis verspreiden is onze trots! ons actuele cursusaanbod. Open dag donderdag 12 april a.s. van 16.30 tot ca. 19.30 uur open dag van vrijdag 16 maart a.s. titersessie dierenpraktijk silverlinde. Vrijdag 30 maart a.s. om 13.30uur organiseert Dierenpraktijk Silverlinde een aparte dag voor Vaccichecks titersessie tegen een gereduceerd tarief van. kenniscentrum natuurlijke geneeswijzen. Silverlinde speelt ruim 30 jaar een belangrijke rol op het gebied van natuurgeneeskunde en wordt geleid door Margriet Cremers Dudok van Heel. De huisvesting op landgoed Yzer" Heck" te Breda, in een eeuwenoude boerderij en haar bijgebouwen, is uniek en sfeervol.
Home Kraaienest.
Door de centrale ligging midden in de wijk Haagse Beemden in Breda, vlakbij het winkelcentrum Heksenwiel en omringd door groen, mag het zeker een sociale ontmoetingsplaats worden genoemd. Niet voor niets starten evenementen zoals de wandelvierdaagse vanuit t Kraaienest en is dit het verzamelpunt voor hardlooptrainingen die hier meerdere keren per week gegeven worden. Daarnaast kunt u bij t Kraaienest terecht voor diverse sportieve en culturele activiteiten zoals yoga, pilates, dans, zang en muziek.

Contacteer ons