Meer resultaten voor yoga breda haagse beemden

yoga breda haagse beemden
Yoga Globe.
Leslocatie Yoga Globe. De yogastudio is gelegen aan de Weidehek 8 in de Haagse Beemden, Breda. De ingang is aan de achterzijde van het bedrijfsverzamelgebouw ingang via hek links langs gebouw. Locatie op kaart zie hier Kijk voor de routebeschrijving bij contact.
Yogastudio Breda.
Daarnaast neemt ze regelmatig deel aan workshops van internationale leraren die verbonden zijn aan het RIMYI en van seniorleraren in Nederland. Saskia is gecertificeerd Iyengar yogadocent Junior Intermediate III en geregistreerd houder van het Iyengar Yoga Certification Mark en lid van de Iyengar Yoga Vereniging Nederland. Nana kreeg haar eerste lessen yoga in 2010 bij Yogastudio Breda.
12 18 Oktober gratis proefles Kundalini Yoga Breda Breda Buurt bredabuurt.nl.
Breda is een sfeervolle yogaruimte rijker. Op Keizerstraat 96 in het markante pand wat bekend staat als: Achter de Lange Stallen worden sinds kort Kundalini yogalessen, coachingsgesprekken en workshops gegeven. Kundalini yoga is een van de oudste en krachtigste yoga tradities uit India en wordt ook wel de yoga van bewustzijn genoemd.
Openingstijden.
Fitness Prinsenbeek is de gym, voor Prinsenbeek en Breda. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde instructeurs die onze leden begeleiden. Iedere klant krijgt een afgestemd individueel trainingsprogramma. Daarnaast kan ook aan diverse groepslessen, zoals Pilates, Pump, Spinning, Yoga of Dance Fit worden deelgenomen.
Gymnastiek en yoga voor kinderen Kidsproof Breda.
Vanaf 25, jaar kun je op zaterdagochtend al kinderyoga volgen bij Cocon in Breda! Ga mee op ontdekkingsreis naar jezelf tijdens de lessen kinderyoga bij Yoga Ginneken Lees meer. Een leuke maar ook pittige vorm van yoga voor ontspanning en meer zelfvertrouwen.
Yoga Balance en Pilates in een unieke ruimte in centrum Breda!
BodyFlow is een les met invloeden uit diverse stromingen zoals Thai Chi, Pilates en Yoga. De les BodyFlow is een vaste choreografie die per kwartaal wordt aangepast, Je ontwikkeld jezelf gedurende de lessen, waardoor je persoonlijke groei ervaart. Meer over Yoga. Meer over Pilates. Meer over BodyFlow. 4811 VN Breda.
Home Kraaienest.
Door de centrale ligging midden in de wijk Haagse Beemden in Breda, vlakbij het winkelcentrum Heksenwiel en omringd door groen, mag het zeker een sociale ontmoetingsplaats worden genoemd. Niet voor niets starten evenementen zoals de wandelvierdaagse vanuit t Kraaienest en is dit het verzamelpunt voor hardlooptrainingen die hier meerdere keren per week gegeven worden. Daarnaast kunt u bij t Kraaienest terecht voor diverse sportieve en culturele activiteiten zoals yoga, pilates, dans, zang en muziek.
Startpagina Plexus.
Ik ben Paulinka Schrooten en ik verzorg in mijn thuispraktijk en op diverse locaties lessen in pilates, yoga en dans. Naast de wekelijkse lessen kun je ook terecht voor privetrainingen op de apparatuur, workshops, docententrainingen en een heerlijke ontspanningsmassage. Welkom in mijn praktijk of op locatie! Lente bij Plexus! Kijk gauw naar onze activiteiten en aanbiedingen! Nieuwe praktijk in 2019. Er wordt volop gebouwd aan de thuispraktijk. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe praktijk zal openen. De privélessen en massages vinden momenteel plaats op het privéadres in een tijdelijke ruimte, Teteringsedijk 136 Breda.
Yoga en Pilates Breda.
De letterlijke vertaling van het woord Yoga is verbinding, vereniging of relatie. Door yoga te doen verbind je lichaam, geest en gevoel. Je adem speelt hierin een belangrijke rol. Yoga en Pilates Breda is opgericht door Milou Verdeijen en bestaat sinds 2005.
Home Xingfu Breda, Acupunctuur Yoga. Home Xingfu Breda, Acupunctuur Yoga.
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong. Mijn praktijk is in Breda. Je kunt een afspraak maken via de mail: lian@xingfubreda.nl of bel me even op 06-10494041. Tot ziens op de praktijk. Toen yoga is ontstaan waren er nog geen artsen.
Yogaschool Breda Passion for Healthy Living.
Hot Yoga of Bikram Yoga is yoga in een verwarmde yogastudio, rond 35 tot 40 graden celsius. Het is een reeks van een vast aantal yoga poses asanas die elkaar opvolgen. Deze vorm van yoga werkt op je gehele lichamelijke en geestelijke gezondheid. Yogaschool Breda biedt nu ook Hot Yin Yoga, een zachtere vorm van yoga in een verwarmde studio.
Home Iyengar Yoga Centrum Oosterhout en Breda.
Check alle workshops! Welkom op onze website van het Iyengar Yoga Centrum Oosterhout en Breda IYCOB en Iyengar Yoga Leraren Opleiding Brabant IYLOB. Al meer dan 25 jaar geven we Iyengar yoga. Het zijn yogalessen volgens het systeem van B.K.S.

Contacteer ons