Meer resultaten voor yoga breda haagse beemden

yoga breda haagse beemden
Home Xingfu Breda, Acupunctuur Yoga. Home Xingfu Breda, Acupunctuur Yoga.
Ik ben Lian Kools. De naam Xingfubreda spreek uit: ksingfoe breda is nu niet de gemakkelijkste en meest voor de hand liggende naam. Toen ik na moest denken over mijn bedrijfsnaam kwam ik bij wat de overeenkomst is tussen Yoga Qigong en Acupunctuur.
fitness breda
Lesrooster Sport EFFECT.
PILATES YIN YOGA. 19.00 20.00 uur. t Kraaienest Haagse Beemden te Breda. 20.00 21.00 uur. t Kraaienest Haagse Beemden te Breda. 10.30 11.30 uur. t Kraaienest Haagse Beemden te Breda. 19.00 20.00 uur. De Griffioen te Prinsenbeek. 20.00 21.00 uur.
add
Yoga en Pilates Breda.
Het pand staat aan de Ceresstraat op nummer 29 en is vlak bij het centrum van Breda. Het doel van Yoga en Pilates Breda is om gevarieerde en professionele Yoga en Pilateslessen te geven. Werken met precisie en aandacht, en hierdoor ontwikkelen van een goed lichaamsbewustzijn zijn hiervoor de basis.
Cilinderslot
Yoga Globe.
zie lessen en tarieven. Leslocatie Yoga Globe. De yogastudio is gelegen aan de Weidehek 8 in de Haagse Beemden, Breda. De ingang is aan de achterzijde van het bedrijfsverzamelgebouw. Locatie op kaart zie hier Kijk voor de routebeschrijving bij contact.
Zon Maan Yoga Yogastudio Breda 5 foto's' Facebook.
Dus ken jij iemand die een proefles hatha yoga mee wil doen, laat hem/haar dan een kijkje nemen op mijn website: www.zonmaanyoga.vpweb.nl en zich aanmelden. Zon Maan Yoga. yoga, hathayoga, haagse beemden, breda, aardrijk, wildert, volwassenen, kinderyoga, chantal, mertens, chantalmertens.
Home Kraaienest.
Door de centrale ligging midden in de wijk Haagse Beemden in Breda, vlakbij het winkelcentrum Heksenwiel en omringd door groen, mag het zeker een sociale ontmoetingsplaats worden genoemd. Niet voor niets starten evenementen zoals de wandelvierdaagse vanuit t Kraaienest en is dit het verzamelpunt voor hardlooptrainingen die hier meerdere keren per week gegeven worden. Daarnaast kunt u bij t Kraaienest terecht voor diverse sportieve en culturele activiteiten zoals yoga, pilates, dans, zang en muziek.
Zon Maan Yoga.
Welkom bij Zon Maan Yoga in Breda! Zon Maan Yoga verzorgt Hatha Yoga lessen voor volwassenen en is gevestigd in Breda. HA is het Sanskriet woord voor ZON, THA betekent MAAN en YOGA betekent verbinden. Samen verwijst het naar het evenwicht tussen twee schijnbaar tegengestelden.
Welkom bij de Activiteitenmarkt Kraaienest.
CJG Breda wijkteam Noord West en het Kraaiennest slaan de handen ineen en organiseren een dag vol workshops en weetjes. Het thema van de dag is Beweging, gezondheid, voeding, opgroeien en opvoeden. Locatie Sociaal Cultureel Centrum t Kraaienest aan de Tweeschaar 12 inde Haagse Beemden. Van 1100: tot 1500: uur zijn er doorlopend mini-workshops en demonstraties om een idee te krijgen van het cursusprogramma in t Kraaienest op het gebied van beweging en gezondheid en andere partners uit de wijk Haagse Beemden. Swing de heupen los met Salsa/Bachata/Kizomba Salsasol of Ori├źntaals dansen Ghadisha. Beweeg en ontspan met Pilates Sport effect of Yoga Yoga Globe.
Welkom Kundalini yoga in Breda en Den Bosch.
Kom dan een les Kundalini yoga mee doen! Deze vorm van yoga laat je energie weer vrijuit stromen waardoor je je fit en blij gaat voelen. Een yoga sessie geeft mij vaak een gevoel van lucht en ruimte en een intensere beleving van het hier en nu.
Adressenbestand Haagse Beemden BEKOM.
4822 AT BREDA Haagse Beemden. Diverse extras als Buitenyoga en workshops, zie website www.yogaglobe.nl. Yoga leert ons om lichaam, geest en bewustzijn in balans te brengen. Je komt innerlijk meer in balans en het versterkt je intuïtie. Dit wordt gedaan d.m.v.
Gymnastiek en yoga voor kinderen Kidsproof Breda.
Longo Breda geeft al meer dan 65 jaar turn en gymnastiekles op verschillende locaties! Vanaf 25, jaar kun je op zaterdagochtend al kinderyoga volgen bij Cocon in Breda! Hier geven ze heel leuk yoga voor ouder en kind en kinderyoga!
Saya Periang Yogaschool Yoga in Breda.
Ook in het gewone westerse leven kun je veel voordeel hebben van de manier van denken en leven die vanuit de yoga uit het oude India stammen. Heel kort gezegd kun je door oefeningen te doen en tijd te nemen voor een rustpunt in je leven, de volgende voordelen ervaren.: Meer ontspanning in je leven Betere concentratie hebben. Je sterker voelen. Respect voelen en krijgen. Meer plezier hebben in het leven. Je gezond voelen. Als het bovenstaande je aanspreekt, kijk dan eens verder op onze site en misschien wil je wel eens een proefles mee komen doen. Je bent van harte welkom! Even voorstellen Merel. Lessen en prijzen. Search Search Nieuws. Global Mala Breda 2015 25 juli 2015.

Contacteer ons