Resultaten voor yoga breda haagse beemden

yoga breda haagse beemden
Gymzalen en sporthallen huren Breda.
Sporthal Haagse Beemden. 44 x 23 x 7m. 30 x 22 x 7m. 46 x 28 x 8m. 21 x 12 x 5m. 23 x 10 x 5m. Sporthal De Huif. 43 x 24 x 7m. 36 x 18 x 7m. Contact met de Gemeente Breda.
Yoga Puur Breda. Kleinschalig Persoonlijk De website van yogapuurbreda!
In mijn Hatha Yoga lessen ga je opzoek naar de balans tussen inspanning ontspanning en je innerlijke kracht. En in mijn Yin Yoga lessen werk je aan het leren ontspannen en soepeler maken van je lichaam. Daarnaast is Yoga Puur Breda ook de plek in Breda voor Yoga Nidra.
Yoga Haagse Beemden Breda Nu aanbieders vinden en beoordelen op Yalwa.
Welkom op Yalwa Vind adressen van bedrijven in Haagse Beemden Breda. Hier vindt u meer dan 10 bedrijfsvermeldingen voor de branche Yoga voor Haagse Beemden Breda en omgeving. Extra informatie over deze bedrijven vindt u in de recensies en beoordelingen van andere gebruikers.
Studio Yoga Breda Yogastudio, Yogaschool, Hatha, Power, Hip Hop, Ashtanga Vinyasa, Yin Yang en Easy Flow Yoga.
Bel ons op: 076-5149259. Restorative Yoga om 1040.: normaal tarief 125, studenten 100., Studio Yoga Breda. Yogalessen in Breda. Studio Yoga met Hatha, Flow, Yin, Easy Flow, Restorative. Workshops zoals: Mindfulness, Yoga Nidra, Filmavond, Armbalansen Inversies, Full Moon meditatie. Fijne lounge met goede koffie, smoothies en thee.
Yoga en Pilates Breda.
De letterlijke vertaling van het woord Yoga is verbinding, vereniging of relatie. Door yoga te doen verbind je lichaam, geest en gevoel. Je adem speelt hierin een belangrijke rol. Yoga en Pilates Breda is opgericht door Milou Verdeijen en bestaat sinds 2005. Alle lessen worden gegeven in het prachtige pand van Zero-Point, instituut voor innerlijk bewustzijn en stilte. Het pand staat aan de Ceresstraat op nummer 29 en is vlak bij het centrum van Breda.
Startpagina Plexus.
Kom in de stijlvolle winkel genieten van een 3 tal workshops pilates of yoga. Het interieur straalt rust uit, maar is tevens een plek die je inspireert. Rol je matje uit en begin het weekend met een heerlijk uurtje bewegen, inspiratie en ontspanning. Thema: Happy feet. We gaan de voeten heerlijk los masseren met balletjes en flowen met pilates en yogaoefeningen naar een warme ontspanning toe. Thema: Stretch en smile. Een heerlijke les waarin de foamroller je lichaam versterkt en weer flexibel maakt. Thema: Fun with christmas balls. Laat je verassen! Tijd: 9.00-10.00 uur. Locatie: LaB38 Teteringsedijk 138, Breda.
Zon Maan Yoga Hatha Yoga voor volwassenen.
Bij afwezigheid van de docent is uiteraard geen lesgeld verschuldigd. De Hatha Yoga lessen voor volwassenen worden gegeven in de gymzaal van openbare basisschool De Wildert, Twaalfbunder 2 in de Haagse Beemden, Breda en in Aardrijk, Aardrijk 57a in de Haagse Beemden, Breda.
Huurders Buurthuis Gageldonk.
Over Buurthuis Gageldonk. Wie is wie. Buurthuis Gageldonk is een ontmoetingshuis in de buurt Gageldonk in de wijk Haagse Beemden in Breda. Buurthuis Gageldonk: Huis van de wijk. 4824 PP Breda. 19.00 22.00 u. 09.00 21.00 u. 09.30 11.30 u.
Silverlinde.
yoga voor mens en hond. de hond in de rui. een stinkende hond. een silverlinde consult is nuttig en aangenaam. silverlinde natuurlijke producten. kennis verspreiden is onze trots! ons actuele cursusaanbod. Open dag donderdag 12 april a.s. van 16.30 tot ca. 19.30 uur open dag van vrijdag 16 maart a.s. titersessie dierenpraktijk silverlinde. Vrijdag 30 maart a.s. om 13.30uur organiseert Dierenpraktijk Silverlinde een aparte dag voor Vaccichecks titersessie tegen een gereduceerd tarief van. kenniscentrum natuurlijke geneeswijzen. Silverlinde speelt ruim 30 jaar een belangrijke rol op het gebied van natuurgeneeskunde en wordt geleid door Margriet Cremers Dudok van Heel. De huisvesting op landgoed Yzer" Heck" te Breda, in een eeuwenoude boerderij en haar bijgebouwen, is uniek en sfeervol.
Zwangerschapsyoga HypnoBirthing Praktijk Wonderbaarlijk.
Daar help ik je bij met het les aanbod in mijn praktijk of je nu in het ziekenhuis, thuis of in het kraamhotel wilt bevallen met of zonder pijnstilling. Krijg met goede voorbereiding de bevalling die je wenst. Welkom in mijn praktijk. 2019 Wonderbaarlijk Yoga.
Yoga Globe.
Leslocatie Yoga Globe. De yogastudio is gelegen aan de Weidehek 8 in de Haagse Beemden, Breda. De ingang is aan de achterzijde van het bedrijfsverzamelgebouw ingang via hek links langs gebouw. Locatie op kaart zie hier Kijk voor de routebeschrijving bij contact.
10 sep. 2018 Yoga proefles in de Haagse Beemden Nextdoor.

Contacteer ons