Resultaten voor yoga breda haagse beemden

yoga breda haagse beemden
Adressenbestand Haagse Beemden BEKOM.
4822 AT BREDA Haagse Beemden. Diverse extras als Buitenyoga en workshops, zie website www.yogaglobe.nl. Yoga leert ons om lichaam, geest en bewustzijn in balans te brengen. Je komt innerlijk meer in balans en het versterkt je intuïtie. Dit wordt gedaan d.m.v.
SEO
Home Xingfu Breda, Acupunctuur Yoga. Home Xingfu Breda, Acupunctuur Yoga.
Ik ben Lian Kools. De naam Xingfubreda spreek uit: ksingfoe breda is nu niet de gemakkelijkste en meest voor de hand liggende naam. Toen ik na moest denken over mijn bedrijfsnaam kwam ik bij wat de overeenkomst is tussen Yoga Qigong en Acupunctuur.
dekbedovertrekken
Studio Yoga Breda Yogastudio, Yogaschool, Hatha, Power, Hip Hop, Ashtanga Vinyasa, Yin Yang en Easy Flow Yoga.
Bekijk hier alvast de trailer! Studio Yoga Breda? Ruim 13 lessen per week: Easy Flow Yoga, Hatha Yoga, Flow Yoga, Yin Yoga, Restorative. Workshops zoals: Mindfulness, Yoga Nidra, Filmavond, Armbalansen Inversies, Full Moon meditatie. Fijne lounge met goede koffie, eerlijke smoothies en juices.
track
Lesrooster Sport EFFECT.
PILATES YIN YOGA. 20.00 21.00 uur. t Kraaienest Haagse Beemden te Breda. 21.00 22.00 uur. t Kraaienest Haagse Beemden te Breda. 10.30 11.30 uur. t Kraaienest Haagse Beemden te Breda. 19.00 20.00 uur. De Griffioen te Prinsenbeek. 20.00 21.00 uur.
hostesses van oranje
Yoga en Pilates Breda.
Het pand staat aan de Ceresstraat op nummer 29 en is vlak bij het centrum van Breda. Het doel van Yoga en Pilates Breda is om gevarieerde en professionele Yoga en Pilateslessen te geven. Werken met precisie en aandacht, en hierdoor ontwikkelen van een goed lichaamsbewustzijn zijn hiervoor de basis.
yoga opleiding
Yoga Globe.
zie lessen en tarieven. Leslocatie Yoga Globe. De yogastudio is gelegen aan de Weidehek 8 in de Haagse Beemden, Breda. De ingang is aan de achterzijde van het bedrijfsverzamelgebouw. Locatie op kaart zie hier Kijk voor de routebeschrijving bij contact.
Zon Maan Yoga Yogastudio Breda 5 foto's' Facebook.
Zon Maan Yoga. yoga, hathayoga, haagse beemden, breda, aardrijk, wildert, volwassenen, kinderyoga, chantal, mertens, chantalmertens. Zon Maan Yoga. 13 februari 2017. De hatha yoga groep van dinsdagavond is sinds kort verhuisd naar Aardrijk. Er zijn 7 hatha yoga groepen op twee locaties in de Haagse Beemden.
Yoga en Pilates in een unieke ruimte in centrum Breda!
Body Flow is een les met invloeden uit diverse stromingen zoals Thai Chi, Pilates en Yoga. De les BodyFlow is een vaste choreografie die per kwartaal wordt aangepast, Je kan dus in de les groeien. Meer over BodyFlow. Home made straps. Personaliseer je strap met 15 tekens. Personaliseer je strap tot 15 letters. Bekijk alle straps yogamatten. 4811 VN Breda.
Zon Maan Yoga.
Welkom bij Zon Maan Yoga in Breda! Zon Maan Yoga verzorgt Hatha Yoga lessen voor volwassenen en is gevestigd in Breda. HA is het Sanskriet woord voor ZON, THA betekent MAAN en YOGA betekent verbinden. Samen verwijst het naar het evenwicht tussen twee schijnbaar tegengestelden.
Home Kraaienest.
Door de centrale ligging midden in de wijk Haagse Beemden in Breda, vlakbij het winkelcentrum Heksenwiel en omringd door groen, mag het zeker een sociale ontmoetingsplaats worden genoemd. Niet voor niets starten evenementen zoals de wandelvierdaagse vanuit t Kraaienest en is dit het verzamelpunt voor hardlooptrainingen die hier meerdere keren per week gegeven worden. Daarnaast kunt u bij t Kraaienest terecht voor diverse sportieve en culturele activiteiten zoals yoga, pilates, dans, zang en muziek.

Contacteer ons