Resultaten voor yoga breda centrum

yoga breda centrum
Yoga en Pilates Breda.
Het pand staat aan de Ceresstraat op nummer 29 en is vlak bij het centrum van Breda. Het doel van Yoga en Pilates Breda is om gevarieerde en professionele Yoga en Pilateslessen te geven. Werken met precisie en aandacht, en hierdoor ontwikkelen van een goed lichaamsbewustzijn zijn hiervoor de basis.
seo specialist
Yoga Puur Breda. Kleinschalig Persoonlijk De website van yogapuurbreda!
Yoga Puur Breda. Welkom op mijn website van Yoga Puur Breda. Yoga Puur Breda is een kleinschalige Yogaschool in het centrum van Breda. Ik geef mijn lessen op een prachtige locatie aan de Mauritsstraat 12 in Breda. Een oase van rust.
dekbedovertrekken
Studio Yoga Breda Yogastudio, Yogaschool, Hatha, Power, Hip Hop, Ashtanga Vinyasa, Yin Yang en Easy Flow Yoga.
Bekijk hier alvast de trailer! Studio Yoga Breda? Ruim 13 lessen per week: Easy Flow Yoga, Hatha Yoga, Flow Yoga, Yin Yoga, Restorative. Workshops zoals: Mindfulness, Yoga Nidra, Filmavond, Armbalansen Inversies, Full Moon meditatie. Fijne lounge met goede koffie, eerlijke smoothies en juices.
bewakingscamera
Next Door Yoga.
Love is the absence of judgement Dalai Lama. De yoga studio in Breda centrum, Next Door Yoga, geeft yoga lessen op een inspirerende, eerlijke, toegankelijke en leuke manier. De yoga lessen zijn voor iedereen geschikt, zowel voor ervaren als beginnende yogis.
hostesses van oranje
Yogastudio Breda.
De yogastudio bevindt zich in een leuk pand uit de jaren twintig in het centrum van Breda. Er is een mooie, ruime lesruimte en een aparte kleedruimte. In de gezellige lees en loungehoek kan er na de les water, thee of een espresso gedronken worden. De lessen worden volgens de Iyengar methode gegeven en onderscheiden zich van de meeste yogalessen in sportscholen en andere instellingen door.: gedetailleerde aanwijzingen voor het uitvoeren van de yogahoudingen.; inzicht in de anatomie van het lichaam en de relatie tussen lichaam en geest.; persoonlijke benadering bij o.a. rug en nekklachten.; een speciaal voor yoga ingerichte lesruimte met alle benodigde hulpmiddelen zoals matjes, dekens, kussens, riemen, blokken en verschillende soorten banken.
Yogaschool Breda Sportsclub in Breda.
Hot Yoga of Bikram Yoga is yoga in een verwarmde yogastudio, rond 35 tot 40 graden celsius. Het is een reeks van een vast aantal yoga poses asanas die elkaar opvolgen. Deze vorm van yoga werkt op je gehele lichamelijke en geestelijke gezondheid. Yogaschool Breda biedt nu ook Hot Yin Yoga, een zachtere vorm van yoga in een verwarmde studio.
Home Iyengar Yoga Centrum Oosterhout en Breda.
Check de workshops! Welkom op onze website van het Iyengar Yoga Centrum Oosterhout en Breda IYCOB en Iyengar Yoga Leraren Opleiding Brabant IYLOB. Al meer dan 25 jaar geven we Iyengar yoga. Het zijn yogalessen volgens het systeem van B.K.S.
Yoga en Pilates in een unieke ruimte in centrum Breda!
Body Flow is een les met invloeden uit diverse stromingen zoals Thai Chi, Pilates en Yoga. De les BodyFlow is een vaste choreografie die per kwartaal wordt aangepast, Je kan dus in de les groeien. Meer over BodyFlow. Home made straps. Personaliseer je strap met 15 tekens. Personaliseer je strap tot 15 letters. Bekijk alle straps yogamatten. 4811 VN Breda.
Namasté: 5 x yoga in Breda indebuurt Breda.
De lessen van Yogastudio Breda worden gegeven volgens de Iyengar methode: Belangrijk en kenmerkend voor Iyengar yoga is het ontwikkelen van kracht, uithoudingsvermogen en een correcte lichaamshouding. Dit gaat samen met het verkrijgen van meer lenigheid en een diepere ontspanning.

Contacteer ons