Op zoek naar yoga breda centrum?

yoga breda centrum
Namasté: 5 x yoga in Breda indebuurt Breda.
Bij Karibu Yoga organiseert gedurende het jaar een aantal Yoga Specials. Tijdens een Yoga Special wordt er een bepaald thema in de yoga verder uitgediept, of kan je kennismaken met een nieuw thema. Karibu Yoga yoga. Nu gesloten 0900: 1700.: Bastionstraat 13, Breda.
Postillion Hotels Nederland Postillion Hotel Convention Centre Amsterdam. Use us, we love it.
Hoe wij een succes van jou én van jouw event maken. 1 groot hart voor jou en jouw event 31 congres en vergaderzalen 1.200 stoelen in de grootste zaal 252 hotelkamers 18 etages met Amsterdam of parkview 15 minuten van Schiphol 89 eigen parkeerplekken 0 euro voor high-speed wifi 10 minuten met OV naar centrum, Zuidas en RAI maar bovenal een 1 in a million experience.
Yogasite.nl Over Yogasite.
Welkom bij Yogasite Breda. Dorinda Farver, de stichter van Yogasite in Breda, is een Amerikaanse, geboren en getogen in Pennsylvania. Met humor en een passie voor het leven vindt zij in Yoga zowel rust als een uitdaging. Leven vanuit je kern, de dingen doen die bij je wezen passen; Laura ten voeten uit.
RITUALS Thank you.
076 515 44 54 breda@ritualsshops.com. Een zakelijke bestelling? Neem contact met ons op. Breda Eindstraat Eindstraat 8 4811 KL Breda. Stuur ons een e-mail. Blijf op de hoogte. Meld je aan voor het laatste nieuws over Rituals en exclusieve aanbiedingen.
Welkom Vipassana Meditatie Breda.
12 mei 2019 Wandelmeditatie. 23 juni 2019 Meditatie in de natuur. 28 augustus 2019 Nazomeren in Drenthe. 16 november 2019 Retraite mindfulness yoga, meditatie mildheid. Alle agenda items. info@vipassanabreda.nl Blijf op de hoogte via Facebook. Copyright 2019 Vipassana Meditatie Breda.
Korting voor BredaPashouders Breda.
De BredaPaskorting wordt rechtstreeks door Paaldansstudio Dance Centre met u verrekend. Parkhoeve Breda Noord. Plexus centrum voor Pilates, Yoga en dans. U ontvangt naast de algemene BredaPaskorting op het lesgeld, 5% extra korting op een introductieles, proefles, abonnement en massage.
Gezondheidscentrum Bredero al uw zorgverleners onder één dak in Breda.
Doe de online fysiotherapie check! Actueel per 15 november start Yoga fit bij Bredero Halverwege november 2017 maakt. Volg ons op facebook Volg ons op Instagram Volg ons op LinkedIn Yoga in Breda. Yoga-fit in Breda. Lets make magic. log uit check in yoga is magic!
Yoga en Pilates Breda.
Alle lessen worden gegeven in het prachtige pand van Zero-Point, instituut voor innerlijk bewustzijn en stilte. Het pand staat aan de Ceresstraat op nummer 29 en is vlak bij het centrum van Breda. Het doel van Yoga en Pilates Breda is om gevarieerde en professionele Yoga en Pilateslessen te geven.
Locaties Lestijden in Breda Zwangerschapsyoga Breda, Babymassage en Zwangerschapsmassage.
Verloskundigenpraktijk de Ooievaar, Zandoogjes 5, Breda. 1900-2000: Zwanger Yoga. 2015-2115: Zwanger Yoga. Verloskundigenpraktijk de Ooievaar, Zandoogjes 5, Breda vlakbij centrum Breda gratis parkeren voor de deur. 0930-1130: Mama Baby wellness vanaf vrijdagochtend 11 januari as start er ook een nieuwe groep.
Home Iyengar Yoga Centrum Oosterhout en Breda.
Check alle workshops! Welkom op onze website van het Iyengar Yoga Centrum Oosterhout en Breda IYCOB en Iyengar Yoga Leraren Opleiding Brabant IYLOB. Al meer dan 25 jaar geven we Iyengar yoga. Het zijn yogalessen volgens het systeem van B.K.S.
Yoga en meditatie Iyengar Yoga Centrum Oosterhout en Breda Infoplein Oosterhout.
Durf te vragen. Stel uw vraag hier.: Home Yoga en meditatie. Yoga en meditatie. Een dienst van: Iyengar Yoga Centrum Oosterhout en Breda Yoga Centrum. Meer informatie over deze dienst.: actieve lichaamshoudingen, ontspanning, ademhalingstechnieken, bewustwording, zelfontwikkeling. Hoekhuis in woonwijk Oosterheide.
Basic-Fit Sportschool Breda Chasseveld.
We bieden je een ruim aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen, zodat er altijd een work-out is die bij jou past. Kom eens langs en neem een kijkje, of schrijf je meteen online in. Waar vind je Basic-Fit Breda Chasséveld? De club ligt in het centrum naast Pathé Bioscoop, tegenover het gemeentehuis en op het Chasséveld.

Contacteer ons