Resultaten voor yoga breda centrum

yoga breda centrum
Yogastudio Breda.
De yogastudio bevindt zich in een leuk pand uit de jaren twintig in het centrum van Breda. Er is een mooie, ruime lesruimte en een aparte kleedruimte. In de gezellige lees en loungehoek kan er na de les water, thee of een espresso gedronken worden. De lessen worden volgens de Iyengar methode gegeven en onderscheiden zich van de meeste yogalessen in sportscholen en andere instellingen door.: gedetailleerde aanwijzingen voor het uitvoeren van de yogahoudingen.; inzicht in de anatomie van het lichaam en de relatie tussen lichaam en geest.; persoonlijke benadering bij o.a. rug en nekklachten.; een speciaal voor yoga ingerichte lesruimte met alle benodigde hulpmiddelen zoals matjes, dekens, kussens, riemen, blokken en verschillende soorten banken.
fitness breda
Yoga Puur Breda. Kleinschalig Persoonlijk De website van yogapuurbreda!
Yoga Puur Breda. Welkom op mijn website van Yoga Puur Breda. Yoga Puur Breda is een kleinschalige Yogaschool in het centrum van Breda. Ik geef mijn lessen op een prachtige locatie aan de Mauritsstraat 12 in Breda. Een oase van rust.
siemens
Start met fitness bij Medifit Breda.
Medifit Breda is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, fysiotherapie, personal training, Milon Cirkel, en leefstijlcoaching. Bij Medifit Breda bent u verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om u uw doelstellingen te laten halen.
Online Marketingbureau
Scholen Yoga Online.
Word soepeler en sterker, leer rust en ontspanning vinden, verbeter je concentratievermogen en geniet van yoga! Yoga 4 everybody and every body. Next Door Yoga. Next Door Yoga in centrum Breda, geeft yoga lessen op een inspirerende, eerlijke, toegankelijke en leuke manier.
Yoga studio Yoga Ginneken Breda Yoga Ginneken.
Een passie voor yoga, dans en pilates. Samen maken we Yoga Ginneken en bieden we een gevarieerd lesaanbod voor diverse leeftijden. Over Yoga Ginneken. Yoga Ginneken biedt ruimte voor bewustwording. Een omgeving waar je de tijd mag nemen voor jezelf. 4835 PE Breda.
Welkom Kundalini yoga in Breda en Den Bosch.
Kom dan een les Kundalini yoga mee doen! Deze vorm van yoga laat je energie weer vrijuit stromen waardoor je je fit en blij gaat voelen. Een yoga sessie geeft mij vaak een gevoel van lucht en ruimte en een intensere beleving van het hier en nu.
yogacentrum Breda Home.
Yoga, Coaching, Healing, Aurareading. Wat is Yoga? Wie ben ik. Blog/ cursus aanbod. Contact en lestijden. Welkom bij Yogacentrum Breda. Yogacentrum Breda is een kleinschalige studio, waar persoonlijke aandacht centraal staat. Er worden diverse mogelijkheden tot ontspanning, bewustzijn en groei geboden.:
Home Yoga Atelier Breda. Home Yoga Atelier Breda.
Hierdoor sta je bewuster en sterker in het heden. Wanneer je met aandacht vanuit je hart creëert zullen de mooiste dingen tevoorschijn komen. Voel je welkom om eens kennis te maken! Yoga Atelier Breda Odile Schneider odile@yogaatelier.nl tel: 076-565 26 36.
Studio Yoga Breda Yogastudio, Yogaschool, Hatha, Power, Hip Hop, Ashtanga Vinyasa, Yin Yang en Easy Flow Yoga.
Bekijk hier alvast de trailer! Studio Yoga Breda? Ruim 13 lessen per week: Easy Flow Yoga, Hatha Yoga, Flow Yoga, Yin Yoga, Restorative. Workshops zoals: Mindfulness, Yoga Nidra, Filmavond, Armbalansen Inversies, Full Moon meditatie. Fijne lounge met goede koffie, eerlijke smoothies en juices.
Next Door Yoga.
Love is the absence of judgement Dalai Lama. De yoga studio in Breda centrum, Next Door Yoga, geeft yoga lessen op een inspirerende, eerlijke, toegankelijke en leuke manier. De yoga lessen zijn voor iedereen geschikt, zowel voor ervaren als beginnende yogis.
Home Iyengar Yoga Centrum Oosterhout en Breda.
Check de workshops! Welkom op onze website van het Iyengar Yoga Centrum Oosterhout en Breda IYCOB en Iyengar Yoga Leraren Opleiding Brabant IYLOB. Al meer dan 25 jaar geven we Iyengar yoga. Het zijn yogalessen volgens het systeem van B.K.S.
Yogasite.nl Over Yogasite.
Welkom bij Yogasite Breda. Bekijk onze wekelijkse lessen, gast leraren workshops en Yoga evenementen. Bestel hier de Nederlandse versie van David Swensons Ashtanga Yoga, The Practice Manual! Dorinda Farver, de stichter van Yogasite in Breda, is een Amerikaanse, geboren en getogen in Pennsylvania.

Contacteer ons