Zoeken naar kundalini yoga breda

kundalini yoga breda
Over mij Sterre's' Yoga.
Na mijn opleiding ben ik direct les gaan geven bij Yoga-Inn in Breda. Nu heb ik mijn eigen yogaschool in Ulvenhout, Sterre's' Yoga. Ik verheug me erop met jou de Kundalini Yoga-ervaring te delen! Create a free web site with Weebly.
vaatwasser
Rooster en Prijzen Kundalini yoga in Breda en Den Bosch.
Kundalini yoga buiten. Rooster en Prijzen. Lesrooster Kundalini yoga. Bekijk je deze site op je mobiele telefoon? Klik op het rooster om de afbeelding te vergroten. Inschrijven voor proeflessen in Breda.: Voor proeflessen in Den Bosch graag telefonisch aanmelden of via email.
agile training
Sat Nam.
Na jarenlange ervaring met diverse vormen van yoga, maakte ik in 1998 voor het eerst kennis met Kundalini Yoga. Al doende werd ik steeds enthousiaster en heb ik de 3HO level 1 opleiding bij Christine Michon Hariang Kaur in Enschede gevolgd. Sinds 2002 geef ik met veel plezier les. De level 2 opleiding heb ik bij leraren in binnen en buitenland gevolgd. Ik ben KRI gecertificeerd en IKYTA internationaal erkend. Lid van de beroepsorganisatie KYN Kundalini Yogaleraren Nederland. Ik heb de 3 jarige internationale opleiding tot Sat Nam Rasayan Healer in Amsterdam gedaan. Ik heb de Sociale Academie in Rotterdam gevolgd en in Nijmegen Sociale en Culturele Antropologie gestudeerd. Bij het CLI in Utrecht heb ik de opleiding Intuïtieve Ontwikkeling gedaan en de opleiding Kunstzinnig Hulpverlenen aan de Kleine Tiki in Breda.
fulfilment
12 18 Oktober gratis proefles Kundalini Yoga Breda Breda Buurt bredabuurt.nl.
12 18 oktober gratis proefles Kundalini Yoga op bijzondere yogalocatie in Breda. Breda is een sfeervolle yogaruimte rijker. Op Keizerstraat 96 in het markante pand wat bekend staat als: Achter de Lange Stallen worden sinds kort Kundalini yogalessen, coachingsgesprekken en workshops gegeven.
SEO
Kundalini yoga buiten Kundalini yoga in Breda en Den Bosch.
Deze zomer kun je, bij droog weer, Kundalini yoga volgen op Belcrum Beach. Een super mooie locatie met een groot zandstrand in Breda. Wat is er heerlijker dan de dag te starten met yoga in de buitenlucht met de zon op je hoofd!
Kundalini Yoga Breda De Telefoongids.
Kundalini Yoga in Breda. Kundalini Yoga in Breda. Iyengar Yoga Centrum Oosterhout en Breda. Yoga en meditatie. Oosterstraat 106, 4812VD, Breda. Iyengar yoga is actieve hatha yoga, voor kinderen, volwassenen, senioren met aandacht voor lichaamshouding, adem en meditatie. Beoordeel dit bedrijf.
OVER ONS Yoga Leadership Journeys The inner Path of Leadership.
Creation" is ready to serve you, if you just be you." Sandra Jacobs 1972 is gecertificeerd Kundalini yoga en Yin yoga docente en geeft Kundalini yoga in Breda. Tevens is ze opgeleid tot ademcoach en shiatsu masseuse. Na jarenlang evenementen te hebben georganiseerd voor de zakelijke markt is zij zich volledig gaan richten op het geven van yogales.
Welkom Kundalini yoga in Breda en Den Bosch.
Kom dan een les Kundalini yoga mee doen! Deze vorm van yoga laat je energie weer vrijuit stromen waardoor je je fit en blij gaat voelen. Een yoga sessie geeft mij vaak een gevoel van lucht en ruimte en een intensere beleving van het hier en nu.
Midzomer Yoga in Breda BloemenNoord.
Midzomer Yoga in Breda. Op 21 juni was het Internationale Yoga dag èn vierden we de langste dag van het jaar de zomerzonnewende. BloemenNoord leverde een bijdrage aan deze viering in de vorm van een bloemenritueel. Wil jij ook een kinderyogales met een bloemenviering? Mail of bel ons en we werken graag met je samen. Over de hele wereld werden yogalessen geinitieerd, met als doel bij te dragen aan een betere wereld. Yoga-San en Next Door Yoga startten deze unieke les met een mix van Yoga Flow, Kundalini Yoga en Yin Yoga.
Belcrum Beach Het stadsstrand van Breda!
De kosten zijn wat jij er voor wilt geven en steeds worden de sessies beëindigd met een heerlijke kop thee. Meditatie @ the beach: Lekker mediteren op het stadstrand van Breda, onder leiding van onze eigen Richtje! Kundalini yoga @ the beach: Kundalini-yoga is een yogavorm.
Yoga-San Kundalini Yoga.
Kundalini yoga met extra meditatie. Bij de Kundalini yoga les met extra meditatie gaan we dieper in op meditatie. De opbouw van de les is hetzelfde als bij Kundalini yoga met een kortere yoga set en meer aandacht voor meditatie.
Zero-Point vaste agenda.
19.15 Vipassana meditatie jaargroep Vipassana Meditatie Breda een maal per drie weken. 09.00 Kundalini yoga Sandra Jacobs. 10.30 Yin Yoga Milou Verdeijen één maal per 3 weken. 09.30 Vipassana meditatie jaargroep Vipassana meditatie Breda. 19.15 Vipassana meditatie jaargroep Vipassana Meditatie Breda.

Contacteer ons