Meer resultaten voor yoga studio breda

yoga studio breda
Yogastudio Breda.
Indien de leerling, behoudens schriftelijke goedkeuring van de yogastudio, handelt in strijd met deze voorwaarden, is de studio gerechtigd haar vordering ter incasso uit handen te geven. Hoewel uiterste zorgvuldigheid in acht wordt genomen bij het geven van de lessen stelt de yogastudio zich niet aansprakelijk voor materiële en/of letselschade. The brain must be calm, the body active B.K.S. 30 mei 2019. 9 juni 10 juni 2019. Ginnekenweg 189 4835 NA Breda. T 06-18032564 E info@yogastudiobreda.nl. Kom bij voorkeur op de fiets, de fiets kan op eigen terrein geplaatst worden. Bus 7 vanaf treinstation. Mocht je met de auto komen, dan is parkeren op de Ginnekenweg moeilijk. Wel eventueel mogelijk op Prins Hendrikstraat, overkant van de J.W. Frisolaan, of net voorbij Ginnekenmarkt links is een grote parkeerplaats wel een wandelingetje van een 5 minuutjes. Yoga is for all of us, to limit yoga to national or cultural boundaries is the denial of universal consciousness B.K.S.
Yogasite.nl Over Yogasite.
Welkom bij Yogasite Breda. Dorinda Farver, de stichter van Yogasite in Breda, is een Amerikaanse, geboren en getogen in Pennsylvania. Met humor en een passie voor het leven vindt zij in Yoga zowel rust als een uitdaging. Leven vanuit je kern, de dingen doen die bij je wezen passen; Laura ten voeten uit.
Yoga studio Yoga Ginneken Breda Yoga Ginneken.
Naast onze regulieren lessen vinden er geregeld in de studio Workshops plaats. Deze workshops worden vooral gegeven in de weekenden. De ene keer alleen in de ochtend, de andere keer de hele dag. Houd zelf goed de agenda in de gaten en welke workshops er zijn. Wij zien je graag bij Yoga Ginneken zodat we elkaar mogen ontmoeten. Tarieven variëren per workshop. Bekijk onze workshops. Over Yoga Ginneken. Yoga Ginneken biedt ruimte voor bewustwording. Een omgeving waar je de tijd mag nemen voor jezelf. 4835 PE Breda.
yogastudiozininzen Home.
Dan ben je van harte welkom bij Yogastudio ZininZen. De Yogavormen die gegeven worden hebben als uitgangspunt een dynamische. vorm van yoga te zijn waardoor het vaak wordt ervaren als een workout met optimaal resultaat op heel veel vlakken. Zowel mentaal als fysiek.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Bikram Yoga Den Haag en Rotterdam Homepage.
Middenin het statige Scheepvaartkwartier, met de Maas op steenworp afstand, vind je Bikram Yoga Rotterdam. In de buurt van de yogastudio kun je lekker wandelen langs de rivier en de haven, relaxen in het park of een sapje drinken op het terras.
Vind een Dru Yoga docent Dru Yoga.
Geertje la Rivière en Henk Kieviet. Van Trieststraat 14. 6512 CX Nijmegen. Ervaar de weldaad van Dru yoga en meditatie! De Aardse Energie. 6871 KA Renkum. Puur Leven yoga en levenscoaching. Studio Cell 4. 5328 JC Rossum. 7391 TD Twello.
Yoga in Breda Wereld van Yoga.
Bekijk yogastudio Yoga Puur Breda! Yoga in Breda Ginneken. Op de grens van Ginneken en Zandberg ligt de Iyengar Yoga studio van Yogastudio Breda. In deze professionele studio leer je yoga volgens de technische en gedetailleerde Iyengarstijl. Heel goed voor een correcte lichaamshouding!
Yoga Globe.
Leslocatie Yoga Globe. De yogastudio is gelegen aan de Weidehek 8 in de Haagse Beemden, Breda. De ingang is aan de achterzijde van het bedrijfsverzamelgebouw ingang via hek links langs gebouw. Locatie op kaart zie hier Kijk voor de routebeschrijving bij contact.
Studio verhuur The SCENE of Dance.
show trainingen, dans of yoga lessen. 2 kleedkamers jongens/meisjes. Geluidsinstallatie Cd-speler, mengpaneel, equalizer. Lichtstandaard, lichtspots met gekleurde filters. Podium mogelijkheid is 2 meter diep, 4 meter breed en 40cm hoog. Er bestaat de mogelijkheid tot het gebruik van catering en consumpties. Offerte aanvragen Proefles Inschrijfformulier Contact. Neem een kijkje. volg ons via. heb je vragen? We zijn van maandag t/m zaterdag bereikbaar. Bel naar: 076 58 79 700. 4815 HA Breda.
Home Yoga Atelier Breda. Home Yoga Atelier Breda.
Hierdoor sta je bewuster en sterker in het heden. Wanneer je met aandacht vanuit je hart creëert zullen de mooiste dingen tevoorschijn komen. Voel je welkom om eens kennis te maken! Yoga Atelier Breda Odile Schneider odile@yogaatelier.nl tel: 076-565 26 36.
Yogastudio Sophia Home.
De vele hulpmiddelen die gebruikt worden in de Iyengar yoga helpen daar natuurlijk enorm aan mee! Meer dan 12 jaar heb ik mijn eigen yoga studio op de Sophiastraat gehad en gaf ik daar met veel plezier en liefde Iyengar Yoga en zwangerschapsyoga. Hier kwam in oktober 2016 een einde aan, omdat we besloten hadden ons huis te verkopen en ik dus mijn eigen studio kwijt was. Ik besloot om door te gaan en huurde een ruimte in de Nieuwe Ruimte in de Boschstraat en geef daar op woensdagavond twee lessen. De zwangerschapsyoga heeft een omweg gemaakt om te kunnen landen in de Boschstraat. Vanaf januari 2017 tot en met juni 2018 gaf ik zwangerschapsyoga bij Yogasite op de Dr.Struyckenstraat, maar ik heb besloten om dit ook weer in eigen hand te nemen en daarom begin ik vanaf 24 augustus in De Nieuwe Ruimte op donderdagavond met zwangerschapsyoga. Ik geef graag in kleine groepen van maximaal 7 mensen les, zodat iedereen ruim aandacht krijgt. Vaak zie ik in de lessen vriendschappen ontstaan en dat bevordert de sfeer in de lessen enorm. Over de ruimte. De lessen worden gegeven in de Nieuwe Ruimte, Boschstraat 42, Breda.

Contacteer ons