Meer resultaten voor gratis juridisch advies via chat

gratis juridisch advies via chat
Juridisch inloopspreekuur Doras.
Heb je behoefte aan eenmalig informatie en juridisch advies? Je kan bij de stagiairs van het juridisch wetenschappelijk instituut terecht voor zaken op het gebied van.: Personen en familierecht. Asiel en vreemdelingenrecht. Waar en wanneer. Wijklocatie Banne-Buiksloot, Banne Buikslootlaan 135. Woensdagochtend van 930: tot 1130: uur. Vanaf 11 juli van 930: tot 1200: uur zomerstop. Wijklocatie Midden-Noord, Hagedoornplein 1C. Woensdagochtend van 1130: tot 1300: uur. Vanaf 11 juli geen inloopspreekuur! Wat zijn de kosten? Het juridisch inloopspreekuur is gratis.
Rechtshulp: altijd verzekerd van deskundige hulp CNV Vakmensen.
Voor jou als lid.: Juridisch advies van onze eigen deskundige juristen bij conflicten over werk en inkomen. Voor jou en thuiswonende gezinsleden.: Gezinsrechtshulpverzekering: rechtsbijstand voor je gezin bij conflicten in je privésituatie. Geschillen over consumentenkoop. Geschillen over dienstverlening. Rechtshulp bij onterechte verkeersboetes. Het rechtsgebied werk inkomen is geen onderdeel van de CNV Gezinsrechtshulpverzekering en wordt voor het CNV-lid zelf gedekt door het CNV-lidmaatschap. Bel onze deskundige juristen. voor rechtshulp voor werk en inkomen.: 030 75 11 007. op werkdagen van 0800-1800.: Start een live chat.
Stel uw juridische vraag Rechtswinkel.nl.
Hier kunt u gratis en anoniem uw juridische probleem publiceren en uw juridische vraag stellen. U dient uw vraag anoniem te stellen, dus zonder namen of andere persoonsgegevens. Na het stellen van uw eerste vraag, krijgt u van ons een email waarmee u uw e-mailadres bevestigt en uw vraag definitief wordt. Via het door u opgegeven en bevestigde e-mail adres wordt u telkens per email geinformeerd indien er op deze website een nieuw antwoord op uw vraag gegeven is.
Hulp bij juridische problemen Kwadraad.
Zorg dan dat je de juiste hulp inschakelt. Je kunt ook gratis juridisch advies krijgen, bijvoorbeeld bij het Juridisch Loket. Tip 1: Vraag advies bij de sociaal raadslieden of het Juridisch Loket. Voor gratis advies en informatie bij juridische procedures kun je terecht bij het Juridisch Loket of bij een sociaal raadslid van Kwadraad.
Gratis advies AltijdRecht.nl.
Gratis advies AltijdRecht.nl 2019-01-03T1440130000.: Hét startpunt voor jouw juridische kwesties. Online adviseren wij jou gratis over de te nemen stappen. Simpel en snel. Phone: 085 303 28 58. Mobile: 06 51 39 00 62. Meest recente berichten. Gezag: wat is het, wanneer heb je het en wanneer kunt je het krijgen?
Juridisch Advies Weening Strafrechtadvocaten.
Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat. Weening Strafrechtadvocaten is een advocatenkantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank. Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 24 uur gratis juridisch advies per telefoon of per mail van een strafrechtadvocaat.
AVG Privacy De Raadgevers.
Onbeperkt telefonisch advies. 70% van uw vragen beantwoord zonder extra kosten. Uw eigen pro-actieve jurist. Gespecialiseerd in het MKB. Uitstekend, betaalbaar en met kennis van zaken. Maatwerk op basis van vaste prijs. Ondernemen met een voorsprong. Uw bedrijfsbelang staat centraal. Snel, adequaat en pragmatisch. Experts op alle rechtsgebieden. powered by Olark live chat software.
GRATIS JURIDISCH ADVIES Seniorenvereniging Zaanstreek Alert op lokale belangen van senioren!
Er zijn in Zaandam nog 2 andere plekken waar gratis juridisch advies verkrijgbaar is. Aan de Zeemansstraat 56 houdt Vallenduuk Advocaten iedere maandag van 9 tot 10 uur een gratis spreekuur. Het kantoor is actief op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, familierecht, strafrecht en mediation. Het spreekuur is bedoeld voor iedereen, ongeacht inkomen. Zie ook www.inloopspreekuuradvocaat.nl. Aan het Rustenburg 105 zit het Juridisch Loket Zaandam. Hier werken geen advocaten, maar wel juristen met een HBO of WO-opleiding. Het is onderdeel van een landelijke organisatie die wordt betaald door het Ministerie van Justitie. Het Juridisch Loket houdt elk werkdag van 9 tot 13 uur spreekuur, ook telefonisch en via chat.
Iederin Juridisch steunpunt.
Via het Nationale Zorgnummer kunt u onder meer terecht met vragen over bijvoorbeeld uitkeringen, wonen, vervoer, onderwijs, inkomen en rechtsbescherming curatele, mentorschap en dergelijke. Als een eenvoudig advies niet volstaat dan wordt u doorverwezen naar het Juridisch Steunpunt. Het Juridisch Steunpunt kan zelf onderzoek doen dossieronderzoek en adviseren bij complexe procedures.
Juridisch advies online Sociaal Verhaal.
Als u juridisch advies van het Juridisch Loket wil, kunt u bellen naar het 0900-nummer van het Juridisch Loket 0900-8020, 25 cent per minuut. Het Juridisch Loket beschikt niet over een gratis telefoonnummer en het Juridisch Loket heeft geen chat. U kunt wel via de website van het Juridisch Loket een vraag stellen via het contactformulier op de website.
Gratis chatten met de advocaat Mr. Online.
Juridisch nieuws Gratis chatten met de advocaat. 24 maart 2016. Even snel chatten of bellen met de advocaat of notaris: dat kan sinds 1 februari bij PlasBossinade. En deze sneldesk blijkt ook te voorzien in de behoefte van de cliënt. We hebben tientallen contacten gehad via onze sneldesk, zegt marketing en communicatieadviseur Frouke van Laar van het Groningse advocaten en notarissenkantoor. De werkwijze van de PB sneldesk is simpel: de klant stelt zijn vraag via de chat of de telefoon en hij krijgt direct antwoord van een advocaat of notaris. De klant kan vrijblijvend sparren zonder dat de teller begint te lopen. Bij ingewikkelde zaken wordt de klant doorverbonden met een specialist binnen kantoor. Is die er niet, dan wordt de klant binnen 24 uur teruggebeld of gemaild. Het gratis adviescontact duurt tien minuten. Wie dan nader advies wil, wordt uiteraard verder geholpen, zegt Van Laar.
Gratis juridisch advies Het Juridisch Loket.

Contacteer ons